24h -rukous- ja ylistystapahtuma 22.-23.3.

24h -rukous- ja ylistystapahtuma pe 22.3. klo 18 – la 23.3. klo 18 taidepäiväkoti Tähdessä (Linnankatu 13).

Kerran kuukaudessa on mahdollisuus tulla rukoilemaan, ylistämään, hiljentymään taidepäiväkoti Tähden tiloihin kokonaisen vuorokauden ajan, mihin aikaan ja kuinka pitkäksi aikaa tahansa. Rukous ei ole varsinaisesti johdettua (muuten kuin erikseen sovittujen teemojen osalta), vaan ideana on tarjota paikka, jossa voi rukoilla yksin tai yhdessä muiden kanssa, tai vaikka vain viettää aikaa Jumalan läsnäolossa.

Seuraavan tapahtuman 22.3.-23.3. aikatauluja: pe klo 18-19 ylistys (Tarja Ikävalko), la klo 11-13 rukousta median puolesta (Hanna Partanen), la klo 13-15 ylistys (Pekka Hautakangas), la klo 15-17 lasten ylistys ja rukousta lasten puolesta (Satu Helläkoski ym.) Muut mahdolliset teemat ja aikataulut päivittyvät tälle sivulle. Ovet suljetaan yöksi klo 22.00 ja avataan vain tarvittaessa (soittamalla ovesta löytyvään puhelinnumeroon).