Savonlinnan NNKY

Savonlinnan NNKY:n omat sivut

Itu-työ

Itu-työ tukee kriisiraskaustilanteessa olevia, raskauttaan vaikeassa tilanteessa jatkavia ja abortin läpikäyneitä tyttöjä ja naisia yksilö- ja vertaistuen avulla. Palvelut ovat ilmaisia ja luottamuksellisia.
Neuvonta ja yhteydenotot ma klo 15-20 puhelimitse 044 34953474, muuna aikana tekstiviestillä tai sähköpostilla itusavonlinna@gmail.com. Voimme sopia myös tapaamisesta, sekä rinnalla kulkemisesta Askeleet- materiaalin avulla ja mahdollisesta vertaisryhmästä.

Masu-kahvila

Masu-kahvila on tiistaisin klo 16- 19 odottaville äideille. Voit tulla yksin, kumppanin tai
ystävänkin kanssa. Osoitteemme on Koulukatu 18 B 7, Linnankadun ja Koulukadun kulmauksessa.
Tervetuloa!

Masu-muskari

Ilmainen Masu-muskari Masu-kahvilan yhteydessä tiistaisin klo17.30-18.00.

Kamalat Äidit

Kamalat äidit ® -toiminta on murrosikäisten lasten äideille tarkoitettua vertaistoimintaa.
Käsittelemme vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, jaetaan murrosikään liittyvää tietoa sekä kannustetaan äitejä jakamaan ajatuksiaan muiden naisten kanssa. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko yhteensä 10 kertaa. Ryhmä on suljettu, luottamuksellinen ja maksuton.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: 044 3495374, savonlinnannnky@gmail.com

Voimasiskot

Voimasiskot-vertaistoiminta on tarkoitettu kaikille naisille, joita kiinnostaa pienryhmätyöskentely tunteiden ja voimavarojen parissa. Voimasiskot-vertaistoiminnan tarkoituksena on antaa naisille työkaluja omien tunteiden ja voimavarojen tunnistamiseen. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko yhteensä 10-11 kertaa. Ryhmä on suljettu, luottamuksellinen ja maksuton.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: 044 3495374, savonlinnannnky@gmail.com

Tilaa vuoden 2021 kalenteri

Kalenterissa on joka kuukaudelle on oma raamatunlause, runo ja kuva, sekä tilaa päivittäisille merkinnöille. Kalenterin hinta on 12 e + postimaksu
Voit tilata kalenteria tekstiviestinä 050 526 0648.

Liity Savonlinnan NNKY:n jäseneksi.Ilmoittautuminen tapahtuu NNKY-liiton sivujen kautta.
Jäsenenä saat Näkyvä Nainen -jäsenlehden, sekä alennusta Hotelli Helkasta ja Tunturikeimiöstä. Lisäksi Savonlinnan paikallisyhdistyksen jäsenyys oikeuttaa 10 % alennukseen vaateliike Pukista.

Yhteystiedot

Toiminnanohjaaja Heidi Hautakangas
044 349 5374
savonlinnannnky@gmail.com

Toimisto

Koulukatu 18 B 7