Kalenteri

Voimassa olevista rajoituksista johtuen kevään aikatauluja on tässä vaiheessa vaikea suunnitella. Kalenteri päivittyy siis pikku hiljaa.

Pienryhmät, rukousillat, luontoretket ym. pienimuotoisempi toiminta jatkuu kuitenkin normaalisti. Lisää tietoa Loiston toiminnasta saat liittymällä postilistalle osoitteessa loistosavonlinna(at)gmail.com. Loistoa voi seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.

Aloitamme kuitenkin myös tiistain raamattuluennot rajoituksin ja Facebook-livenä, sekä Loistoillat livestriimeinä Loistomedian YouTube-kanavan kautta.

TAMMIKUU

VK 4 ti 26.1. klo 18 Raamattuluento Savonlinnan helluntaisrk (vain 20 otetaan sisään, tapahtumaa voi seurata myös Facebook-livenä Loiston Facebook-sivuilla.

HELMIKUU

VK 5 la 6.2. klo 17 Loistolive (livestriimi Loistoillasta Loistomedian YouTube-kanavan kautta)

VK 6 ti 9.2. klo 18 Raamattuluento Savonlinnan helluntaisrk (vain 20 otetaan sisään, tapahtumaa voi seurata myös Facebook-livenä Loiston Facebook-sivuilla.

VK 8 ti 23.2. klo 18 Raamattuluento Savonlinnan helluntaisrk (vain 20 otetaan sisään, tapahtumaa voi seurata myös Facebook-livenä Loiston Facebook-sivuilla.